El Morell redueix les emissions de CO2 amb una millora de l'enllumenat

  • La modificació de l'enllumenat es durà a terme durant el 2018. 
  • Aquesta reducció d'emissions suposarà una millora en el medi ambient. 

El nostre municipi, gràcies a la seva adhesió al Pacte d'alcaldes i alcaldesses, rebrà una subvenció de 13.152 euros per a millorar l'enllumenat dels carrers Escoles Noves, Camí de Reus, Gaudí, Jujol i Sardana. Aquesta actuació, que s'executarà durant el que queda de 2018, suposarà una reducció de gairebé 15 tones de les emissions de diòxid de carboni anuals.

Més detalls del PAES

El Pacte d'alcaldes i alcaldesses és la primera iniciativa de la Comissió Europea orientada directament a les autoritats locals i als ciutadans per treballar en la lluita contra el canvi climàtic. Consisteix en el compromís voluntari de les ciutats i pobles que s’hi adhereixin de col·laborar en el compliment de la política energètica europea de reduir les emissions de CO2 en, com a mínim, un 40% l’any 2030, impulsant actuacions d’eficiència energètica i relacionades amb les fonts d’energia renovables.

Així, entre altres compromisos, tots els municipis que en formen part redacten un Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) per tal de proposar les actuacions concretes en matèria d'energia, mobilitat, residus i aigua, per assolir els objectius de reducció de gasos d'efecte hivernacle.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760