Tasques d'optimització del dipòsit d'aigua

  • Fruit d'una fuita d'aigua detectada a partir de les revisions periòdiques, s'ha optimitzat un dels dos dipòsits d'aigua municipal.

  • Aquesta reparació ha tingut un cost total de 30.000 €.

El nostre municipi compta amb dos dipòsits d'aigua: el de capçalera i el de consum, els quals bombegen diàriament per tal que disposem d'aigua a les nostres llars, entre d'altres.

Mitjançant una revisió periòdica per part de la Brigada Municipal es va detectar que el dipòsit de consum, que està a 20m d'alçada, patia d'una fuita d'aigua. Fer una reparació d'aquestes característiques suposaria afectar tot el subministrament del poble, tal i com ha succeït en moments puntuals durant el darrer mes i mig. Tot i les molèsties que això podia suposar, l'equip tècnic de l'Ajuntament va creure que aquesta era una acció totalment necessària per tal d'evitar problemes majors en un futur.

Durant les tasques de reparació, l'aigua del Morell va bombejar a la xarxa a partir del dipòsit de capçalera, motiu pel qual, com a usuaris, haureu detectat fluctuacions en la pressió i el cabal de l'aigua.

A més d'aprofitar per a fer una neteja i desinfecció interior de tot el dipòsit d'abastament, s'hi han col·locat unes canonades noves de polietilè electrosoldat sanitari i una porta metàl·lica, així com també s'hi han afegit unes vàlvules de comporta noves i un comptador d'entrada d'aigua. En definitiva, s'ha dut a terme una revisió general de totes les instal·lacions, tot automatitzant-ne i esmenant-ne el sistema en conjunt.

Aquesta tasca d'optimització del dipòsit de consum ha significat una inversió de 30.000€ del pressupost municipal. Gràcies a aquesta intervenció, avui El Morell disposa de total normalitat en la pressió i el cabal d'aigua.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760