L'Aplec Sardanista Vila del Morell arriba a la 10a edició

  • Les cobles Reus Jove, Maricel i Punt Cat Cobla seran les encarregades de posar la música a la jornada.
  • Més de 350 sardanistes ompliran diumenge la nostra vila.

La dansa més bella de totes les danses que es fan i es desfan serà la protagonista del diumenge al nostre municipi amb el 10è Aplec Sardanista Vila del Morell. Una cita ja tradicional, que rep el suport de l'Ajuntament a través de la regidoria de Benestar, i que reunirà més de 350 balladors de tot Catalunya al Parc de l'Estació.

El fet que la diada compti amb la participació de tres cobles "és un dels trets distintius i que dóna valor afegit al nostre aplec", reconeix el president de l'Associació Cultural i Sardanista del Morell, Anton Ribas. En aquesta ocasió, la música la posaran les cobles Reus Jove, Maricel i Punt Cat Cobla.

El programa de l'aplec, que començarà a les 10.30 hores, el conformen una trentena de sardanes, entre les quals destaquen "El port de Barcelona", del compositor morellenc Serramont, i "Tota una experiència", de Ramon Iglésias i Rodríguez, que s'estrena aquest diumenge i està dedicada a un membre de l'entitat local.

Després de la sessió de matí, els sardanistes compartiran un vermut i un dinar de germanor. Ja a la tarda es farà el tradicional concurs de colles improvisades que, com és habitual, servirà per tancar la jornada.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760