Engega la campanya de neteja de patis

  • Sota el lema “Si tens un solar, assegura’t que estigui net”, s’insta als propietaris dels patis i solars a fer la deguda neteja anual. 

  • La data límit de finalització per poder executar la neteja finalitzarà el proper 15 de juny.

L’estiu és l’estació de l’any on més s’ha de vigilar quant a la prevenció d’incendis i la proliferació d’insectes i rosegadors. La vegetació abundant descontrolada i les basses i els focus d’aigua estancada provoquen aquestes problemàtiques que, des de l'administració es treballa per evitar.

Per aquesta raó, l'Ajuntament del nostre municipi engega la campanya “Si tens un solar, que estigui net”, que convida als propietaris a col·laborar amb el consistori per mantenir un Morell net i lliure de riscos.

En menys d’un mes comença l’estació més calurosa i, prenent l’article 197 de la Llei d’Urbanisme consolidada del 2012, el consistori municipal insta a les persones propietàries a què es facin càrrec de la correcta habilitació dels solars i patis de les seves propietats abans del proper 15 de juny. Tota propietat (en qualsevol classe de sòl) a més de drets, porta inherents uns deures o obligacions bàsics sent aquest un dels més destacables.

La tria de la data límit ha estat decisió de la regidoria d’Urbanisme, amb l’objectiu que la neteja hagi finalitzat dies abans de Sant Joan, evitant així els problemes que se’n puguin derivar de la utilització de petards. 

En cas que algun individual no dugui a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses per a la persona propietària. Des de l’Ajuntament però, es vaticina que no caldrà arribar fins aquest extrem i es confia en la corresponsabilitat de tots els propietaris i veïns. 

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760