Obert el període de matriculació de la llar d'infants

  • Els alumnes preinscrits poden formalitzar la matrícula del 4 al 8 de juny.
  • El 20 de juny es farà una reunió informativa per explicar el funcionament de la llar a les noves famílies.

Quan ja estem a punt d'acabar el curs escolar, és el moment de començar a pensar en el mes de setembre. Així, un cop fetes les preinscripcions, aquesta setmana que ve serà el moment de formalitzar les noves matrícules a la llar d'infants municipal. Els tràmits es podran fer del dilluns 4 al divendres 8 de juny, en horari de 9 a 13 hores i de 15 a 16.30 hores.

Per tal de fer efectiva la matrícula caldrà omplir el full corresponent (disponible a la mateixa llar) i aportar: una fotocòpia del número de compte bancari per a domiciliar els rebuts, una fotocòpia del calendari de vacunes i quatre fotografies de mida carnet de l'infant.

A més, el dia 20 de juny a les 17.15 hores està prevista una reunió perquè les noves famílies coneguin la llar d'infants i el seu funcionament.

La llar d’infants del nostre municipi disposa de tres cursos dividits per edat, cadascun amb una xifra diferent de places: l'aula de lactants, que compta amb 8 places disponibles; dues aules de P1, amb 13 places; i tres aules de P2, amb 20 places. Pel que fa a instal·lacions, la llar té aula de plàstica, aula en família, biblioteca, aula de llums, sala de psicomotricitat o dos espais exteriors, entre d’altres. A més, s'organitzen diverses activitats que permeten una participació activa de les famílies a través de sortides i excursions, tallers, aules obertes i festes tradicionals, de les quals l’AMPA n’és un òrgan col·laborador directe.

Per a més informació, contacteu amb el correu electrònic de la llar d’infants a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé visiteu la seva pàgina web.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760