Els clubs morellencs posen fi a la temporada amb la celebració de la 6a Festa de l’Esport

  • Unes 700 persones, entre esportistes i familiars, van sopar plegades.
  • La mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Tarracus, va posar el punt de color a l’esdeveniment.

Els esportistes morellencs van viure aquest passat dissabte la seva diada anual, amb la 6a Festa de l’Esport. Una celebració organitzada des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, que serveix també per homenatjar les entitats esportives del municipi i la tasca que duen a terme durant tot l’any.

Un cop més, la festa va reunir unes 700 persones que van compartir un sopar de carmanyola que es va allargar, amb la música d’un DJ, fins ben entrada la matinada. El consistori, com és habitual, va facilitar als assistents ingredients bàsics com ara pa, tomàquet, oli d’oliva, vi i gasosa, entre altres productes.

Així, joves esportistes i les seves famílies van gaudir d’un àpat al qual va donar el tret de sortida Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, i durant el qual també es va fer el sorteig d’una bicicleta i d’un val per un xandall.

L’Ajuntament, com cada any, va lliurar un trofeu commemoratiu a totes les entitats, i cadascuna d’elles va triar el membre al qual se li feia el reconeixement, per lloar la tasca i la dedicació de determinades persones dels clubs. En aquesta ocasió hi van participar el CB Morell, el CD Morell, el CFS El Morell, el Taekwondo Morell i el CC Morell, mentre que el Club de Tir El Perdigot i La Caçadora no hi van poder assistir.

    

     

Alberto Ortega, regidor d’Esports, ha volgut mostrar el seu agraïment a tots els participants a l’esdeveniment esportiu, alhora que ha reconegut el suport de Reval Sports i de TGN Soluciones Industriales per haver cedit els regals que es van sortejar.

En definitiva, una trobada que posa en valor l’esperit esportiu que hi ha al municipi i que tanca la temporada per deixar pas a l’estiu.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760