L'Escola de Música tanca el curs amb els Concerts d'Estiu

  • Les actuacions es faran de dimarts a divendres al Teatre Auditori.
  • Tots els alumnes actuaran per mostrar els seus progressos davant del públic.

Els alumnes de l'Escola de Música Municipal del Morell han preparat, com cada any, una setmana sis audicions amb motiu del final de curs. És el cicle Concerts d'estiu que fan al Teatre Auditori del nostre municipi, en el qual els alumnes del centre d'ensenyament musical mostraran a pares, mares, familiars, amics i públic en general allò que han après al llarg de tot l'any.

El primer concert tindrà lloc aquest mateix dimarts, a les 19.30 hores, amb l'actuació dels alumnes de tallers, percussió corporal i TeenGroup.

Dimecres hi haurà doble cita, amb el segon i el tercer Concert d'Estiu. A les 18.30 hores serà el torn dels grups instrumentals i el Cor Mallerenga, mentre que a les 20 hores actuaran els alumnes de tallers i de TP.Cos i moviment.

La quarta actuació serà dijous a les 18 hores, moment en què pujaran a l'escenari el Cor Piula i el Cor Cuereta. També dijous, a les 19.30 hores, prendran el protagonisme els alumnes de piano.

El punt final serà divendres a les 19 hores, amb el Concert d'Estiu que oferiran Red Bek i l'orquestra de cambra.

Aquest cicle musical tancarà el curs 2017-2018 de l'Escola de Música Municipal del Morell donant l'oportunitat de gaudir, a tots els morellencs i morellenques, dels aprenentatges que han assolit tots els alumnes del centre.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760