El Morell es posa a punt per rebre el bàdminton en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

  • Han començat els treballs d’adequació del pavelló municipal per a poder acollir la competició.
  • Una cinquantena de voluntaris faran que l’esdeveniment es pugui desenvolupar amb totes les garanties.

Quan falten poc més de dues setmanes perquè comencin els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, el pavelló del nostre municipi bull d’activitat per tal que tot estigui a punt per a l’inici de la competició. Així, des d’aquest dijous s’estan duent a terme diverses actuacions per a adequar les instal·lacions al bàdminton, l’esport del qual el Morell serà amfitrió del 23 al 26 de juny.

   

Unes competicions que permetran que el públic gaudeixi del joc d’esportistes estrella, com ara Pablo Abián, que ha estat olímpic tres cops, i Beatriz Corrales, que és la segona millor jugadora de l’Estat.

A més, una cinquantena de voluntaris treballaran per tal que l’esdeveniment esportiu es desenvolupi sense entrebancs, realitzant tasques com a jutges de línia, així com d’atenció a les persones, protocol, tecnologia o logística, entre altres. Unes persones que es desplaçaran a la nostra vila des de diferents poblacions catalanes i que “tenen un grau d’implicació molt alt”, segons ha assenyalat la dinamitzadora dels Jocs Mediterranis al Morell, Eva Martí.

Però la qüestió que més s’ha treballat en els darrers dotze mesos des del consistori ha estat la promoció i la formació esportiva del bàdminton, amb iniciatives que s’han organitzat des de la regidoria d’Esports amb la complicitat, entre altres, del Consell Esportiu del Tarragonès, amb trobades entre centres educatius de municipis del Camp de Tarragona o escoles de bàdminton que han durat tot un cap de setmana.

Al gener, a més, es va fer una jornada de portes obertes al pavelló organitzada des de l’Escola Municipal de Bàdminton, una idea embrionària amb l’objectiu de dinamitzar la creació d’una futura escola municipal d’aquesta modalitat.

Tot plegat, amb la clara intenció que els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 deixin com a llegat l’afició al bàdminton al municipi.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760