Els Concerts d’Estiu, un macroconcert a Barcelona i un concert solidari a Tarragona posen punt final al curs de l’Escola de Música

  • El cicle Concerts d’Estiu, amb sis actuacions, va fer passar per l’escenari tots els alumnes del centre.
  • Els alumnes de música tradicional participen en el concert del 25è aniversari de l’ACEM a Barcelona.
  • El Cor Cuereta actua a Tarragona en un concert a favor del Banc dels Aliments.

L’Escola Municipal de Música del Morell acaba de tancar una setmana plena d’activitats i que ha servit per posar punt final a un curs en què pràcticament 150 alumnes han passat per les seves aules.

Així, de dimarts a divendres van tenir lloc les actuacions del cicle Concerts d'estiu que es va fer al Teatre Auditori del nostre municipi, i en el qual els alumnes van poder mostrar a pares, mares, familiars, amics i públic en general allò que han après al llarg de tot l'any.

Entre els més multitudinaris hi va haver els dels grups instrumentals i el Cor Mallerenga, que va finalitzar amb el lliurament de diplomes als alumnes que han acabat el Grau Elemental; el del Cor Piula i el Cor Cuereta, i el de la Red Bek i l’orquestra de cambra. Justament aquest darrer concert va reunir alumnes de les escoles municipals del Morell, Constantí i Tarragona, que van mostrar a l’escenari el resultat d’una trobada realitzada a Poblet, amb música de bandes sonores.

  

  

També van passar pel Teatre Auditori els alumnes de tallers, percussió corporal, TeenGroup, TP.Cos i moviment i piano. Els últims van poder gaudir de l’oportunitat de tocar en un piano de cua en una actuació més íntima i especial.

  

  

Però l’activitat no va acabar aquí, sinó que el cap de setmana ha continuat amb la participació dels alumnes de música tradicional al concert del 25è aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), celebrat a l’estadi del RCD Espanyol. Un esdeveniment que va reunir gairebé 6.000 músics d’entre 8 i 80 anys provinents de 82 centres de tot Catalunya.

  

Finalment, el Cor Cuereta va participar, a Tarragona, al Concert a favor del Banc dels Aliments que organitza el Cor Rossinyols del Cor Ciutat de Tarragona. Un projecte solidari en què la nostra escola participa per segon any consecutiu, i que va aconseguir recaptar 120 quilos d’aliments.

  

De cara al curs vinent, l’Escola de Música continuarà oferint formació musical des dels 3 anys fins a adults, amb instruments que van des de la flauta, el piano, el violí, la viola el violoncel o la guitarra, passant per la gralla o el timbal, i fins i tot bateria. Les preinscripcions dels nous alumnes es podran fer del 25 al 28 de juny de 17 a 20 hores. El període de matriculació serà del 2 al 6 de juliol, dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20 hores, i dimarts i dijous de 10 a 13 hores.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760