L’AMPA del CEIP Ventura Gassol proposa passar l’estiu en dansa i presenta noves activitats extraescolars per al curs vinent

  • El Casal de Dansa permet que els alumnes continuïn ballant durant el mes de juliol.
  • Ioga, cuina, escacs o tecnologia i robòtica són algunes de les noves extraescolars i tallers que es faran a partir de l’octubre.
  • Les inscripcions al Casal i a les activitats extraescolars es poden fer fins al 20 de juny a l’oficina de l’AMPA.

Aquest dilluns l’AMPA de l’escola Ventura Gassol ha obert les inscripcions tant per al Casal de Dansa, que tindrà lloc durant el mes de juliol, com per a les activitats extraescolars i tallers que es faran el proper curs escolar, a partir del mes d’octubre.

El casal es desenvoluparà al llarg del mes de juliol, i els alumnes tenen l’opció d’apuntar-s’hi o bé per setmanes o bé per quinzenes. L’activitat principal serà la dansa, amb l’aprenentatge de tècnica però també fomentant la part més creativa i divertida de ballar.

L’objectiu és muntar un petit musical que permeti mostrar al públic l’evolució dels infants. A més, també es faran jocs i manualitats. Tot plegat, dirigit a alumnes des de P-3 fins a 6è de primària, amb un horari de 9 a 13 hores. Per a més informació podeu contactar amb Olga Borràs al 630 206 393 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Així mateix, i de cara al curs 2018/2019, l’AMPA ja té a punt totes les activitats extraescolars i tallers que es duran a terme a partir del mes d’octubre. Entre altres, destaquen diverses novetats, com ara el ioga, escacs, tallers de cuina i manualitats, volei, circ o tecnologia i robòtica. Per a més informació podeu contactar amb l’AMPA al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Les inscripcions per a tot plegat es poden fer fins al 20 de juny a l’oficina de l’AMPA de 9 a 11 hores. Així mateix, pel que fa a les extraescolars, al setembre s’obrirà un nou període d’inscripcions amb les places vacants.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760