L'Ajuntament signa el conveni de col·laboració amb la Fundació Tarragona 2018

  • El document recull els compromisos del consistori amb l'entitat responsable dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.
  • L'han signat tots els municipis de la demarcació que seran seu de l'esdeveniment esportiu.

L'alcalde del nostre municipi, Pere Guinovart, ha signat el conveni de col·laboració amb la Fundació Tarragona 2018. En un acte celebrat aquest dijous al jardí de la Casa Canals de Tarragona, el batlle va formalitzar el suport del consistori amb els Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

D'aquesta manera, tant el Morell com els altres 12 municipis de la demarcació que seran seu de l'esdeveniment esportiu, van posar per escrit els compromisos específics que assumeixen amb motiu dels Jocs, com ara la cessió d'instal·lacions i via pública, el material esportiu, les zones d'aparcament, aspectes tecnològics, pla d'autoprotecció i assegurances, entre altres.

En aquest sentit, l'alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, va assegurar sentir-se molt orgullós i agraït "per la feina feta per tots els municipis". "Ens hem sentit molt acompanyats. Hem superat moltes dificultats, però avui estem aquí tots, a punt de gaudir dels Jocs", va exposar.

Per la seva banda, Pere Guinovart es va mostrar "satisfet de l'esforç realitzat per tots els agents implicats del Morell, que s'han bolcat per tirar endavant totes les tasques que tenien encomanades per esdevenir la millor seu possible seu de les competicions de bàdminton".

  

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760