A punt d'encetar l'estiu, tornen el Casal i l'Espai Jove

  • El Casal d'Estiu es farà els matins del 25 de juny al 7 de setembre en períodes quinzenals.
  • L'Espai Jove tindrà lloc les tardes del 2 al 27 de juliol.

Amb l'arribada de la calor i el final del curs escolar, la regidoria de Benestar Social es posa en marxa per preparar el Casal d'Estiu i l'Espai Jove, dues propostes destinades a oferir espais de lleure de qualitat per als infants i joves del municipi.

El Casal d'Estiu, que s'adreça a infants de 3 a 12 anys, començarà el 25 de juny i s'allargarà fins al 7 de setembre, per quinzenes. Les activitats, de dilluns a divendres, s'emmarcaran en un horari que va de les 9 del matí a les 2 del migdia, amb possibilitat de servei d'acollida de 8.30 a 9 hores i servei de menjador de 2 a 3.

L'Espai Jove, per a nois i noies d'entre 13 i 16 anys, s'iniciarà el 2 de juliol fins al 27 del mateix mes, en horari de tarda.

Pel que fa a les tarifes, el Casal tindrà un cost de 72,24 euros per quinzena; el servei d'acollida, 5,16 euros; el de menjador, 63,98 euros; i l'ús del menjador un dia concret, 7,22 euros. Per la seva banda, l'Espai Jove costarà 10,30 euros.

Pel que fa a les inscripcions, resten obertes, sempre que es formalitzin amb una setmana d'antelació i en funció del nombre de places disponibles. Els tràmits es poden fer a les dependències del Casal d'Estiu, al Centre Cultural, els matins de dilluns a divendres.

Així mateix, els pares i mares que ja hagin inscrit els seus fills al Casal, tenen una reunió informativa per conèixer tots els detalls de l'activitat el proper dilluns 18 de juny a les 19 hores i a les dependències del Casal d'Estiu al Centre Cultural.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760