El pavelló municipal ja està a punt per acollir el bàdminton dels Jocs Mediterranis

  • La Diputació de Tarragona ha invertit poc més de 24.000 euros en aquest equipament.
  • La competició tindrà lloc de dissabte 23 a dimarts 26 de juny.

El pavelló del nostre municipi ja es troba pràcticament a punt per rebre, en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, les competicions de bàdminton. Per tal d’adequar les instal·lacions, s’han realitzat diversos treballs gràcies a una inversió de la Diputació de Tarragona de poc més de 24.000 euros.

Les intervencions més importants han estat l’habilitació d’una sala d’àrbitres, la renovació de seients de les graderies i, seguint els requisits específics per a la pràctica del bàdminton, la instal·lació de vinils i cortines per evitar la llum natural que dificulti la visualització del volant durant el joc. També s’han fet altres millores menors i s’han preparat unes graderies supletòries que permetran duplicar l’aforament habitual del pavelló fins a 600 localitats.

   

   

Justament aquest dimecres s’ha realitzat una visita a la instal·lació a la qual han assistit l’alcalde del nostre municipi, Pere Guinovart; el regidor d’Esports, Alberto Ortega; el president de la Diputació, Josep Poblet, i Francesc Roca, regidor d’Educació de l'Ajuntament de Tarragona.

Durant els parlaments, Guinovart ha destacat la implicació dels ajuntaments en l’organització dels Jocs, ja que es tracta d’un esdeveniment “que no podia ser només de la ciutat de Tarragona, sinó que s’havia d’estendre a tot el territori”. Així mateix, s’ha mostrat molt satisfet de la feina feta des del Morell, on “disposem d’un equipament relativament nou en el qual no ha fet falta fer grans intervencions”. Finalment, ha reivindicat el compromís de tot el poble, i que “l’important és que els Jocs es facin i que en quedi un llegat”.

   

Per la seva banda, Poblet ha expressat que “els Jocs serviran per deixar les millors instal·lacions esportives als nostres municipis”, ja que les diferents intervencions que s’han fet a les seus han servit per “posar al dia equipaments que tenen un gran desgast”. Alhora, ha incidit en el fet que aquestes bones instal·lacions “contribuiran a fer que els joves puguin rebre una excepcional formació esportiva”.

Els Jocs Mediterranis s’inauguren oficialment aquest divendres, i la competició de bàdminton es desenvoluparà entre dissabte 23 i dimarts 26 de juny. Els interessats en assistir-hi, poden comprar les entrades a través d’Internet, en aquesta pàgina web.

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760