La cursa Hol·la Genís arriba a la 5a edició

  • La cita és el pròxim 7 d'octubre, amb diverses modalitats de participació.
  • El projecte contra el càncer infantil s'ha constituït com a associació.

Diumenge 7 d'octubre és la data triada des d'Hol·la Genís per a la propera cursa solidària contra el càncer infantil. Enguany tindrà lloc la 5a edició d'aquesta iniciativa, la qual cosa ha fet que l'organització hagi preparat diverses novetats per celebrar l'aniversari.

D'una banda, el projecte ha fet un "pas endavant" i s'ha constituït com a associació, tal com destaca Pili Giner, mare del Genís. D'altra banda, aquesta vegada hi haurà dos models de samarreta, de noi i de noia, quan fins ara només n'hi havia un. Així mateix, de cara al dia de la cursa, Giner ha assegurat que prepararan diverses sorpreses per commemorar aquests cinc anys de solidaritat.

Pel que fa a la cursa, com és habitual, hi haurà un recorregut de 5 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres, a més d'una caminada i curses infantils. Les inscripcions es limitaran a entre 700 i 750 persones, mentre que el preu es manté igual que en la passada edició: serà de 15 euros per a les curses i la caminada, i de 5 euros per a les curses infantils. També hi haurà l'opció d'aportar un donatiu sense realitzar l'activitat, el que s'anomena fila zero.

Així, el format de l'activitat no canvia, com tampoc ho fa l’objectiu principal d’aquesta festa solidària: assolir la màxima participació possible per aconseguir, d’aquesta manera, una gran recaptació que contribueixi a lluitar contra el càncer infantil. En aquest sentit, l'associació Hol·la Genís destinarà els diners a l’Obra Social de Sant Joan de Déu i a la Fundació Ronald McDonald.

   

Finalment, Giner reivindica i agraeix profundament "la tasca que duen a terme els 150 voluntaris que cada any posen el seu granet de sorra per tal que l'esdeveniment es pugui desenvolupar sense problemes", a la vegada que anima tota la ciutadania a participar.

La cursa solidària Hol·la Genís va començar fa cinc anys i està totalment instaurada en el calendari morellenc. De fet, tot el poble es bolca en aquesta iniciativa que va posar en marxa la família del Genís Sánchez, un petit morellenc afectat pel càncer i que, sortosament, ha pogut guanyar la seva particular batalla. En la passada edició es van recaptar més de 16.000 euros, a més de quantitats més petites en altres accions de petit format que l'entitat organitza al llarg de l'any.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760