La gent gran viatja a Bulgària i Astúries

  • Unes quaranta persones van realitzar una visita cultural a Bulgària aquest mes de juny.
  • A finals d'abril l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell va organitzar una sortida a Astúries.

Un grup d'uns quaranta membres de l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell, una entitat que aplega unes 400 persones del municipi, acaba de tornar d'un viatge cultural a Bulgària.

L’expedició morellenca va visitar el país del 14 al 22 de juny, tot realitzant una ruta que van iniciar a Sofia i que els va portar també a Koprivshtitsa, Veliko Tarnovo, Arbanasi, Etara, Shipka, Kazanlak, Plovdiv, el monestir de Bachkovo i el monestir de Rila.

Tan sols un parell de mesos abans, des de la mateixa entitat van organitzar una sortida de cinc dies a Astúries. Així, del 22 al 27 d'abril, una cinquantena de persones van poder gaudir d'indrets tan emblemàtics com Oviedo, Gijón, Covadonga, Cudillero, Lastres o Villaviciosa.

   

   

L’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell és una entitat molt activa, que organitza un ampli ventall d’activitats per a la gent gran del municipi. En aquest sentit, preparen des d'actes culturals fins a trobades gastronòmiques, passant per visites culturals com aquestes últimes, a Bulgària i Astúries.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760