Comencen les vacances per a tots els escolars morellencs

  • Els centres educatius del municipi han celebrat diverses festes de finals de curs.
  • Les classes es reprendran al mes de setembre.

Final de juny és sinònim de final de curs i de festes per donar el tret de sortida a les vacances d'estiu, i justament això és el que han fet aquests darrers dies tots els escolars del Morell.

A la llar d'infants la celebració va tenir lloc el 22 de juny, amb una festa molt familiar, organitzada conjuntament des del centre i l'AMPA, on hi va haver moments perquè els més petits mostressin allò que han après al llarg del curs, però també instants per gaudir conjuntament d'un espectacle d'animació i d'un petit berenar. A més, es va acomiadar molt afectuosament els infants que al setembre iniciaran el curs a l'escola, i ja deixen enrere la primera etapa educativa de la seva vida.

A l'escola Ventura Gassol, mestres i alumnes van participar a la graduació de 6è, que va tenir lloc el 21 de juny al Teatre-auditori del Centre Cultural. Va ser un acte molt emotiu en què els més grans, que ja deixen l'escola, van poder recordar el seu pas pel centre. Així mateix, l'últim dia de curs es va fer una petita festa al pati de l'escola, on tots els alumnes van ballar música dels anys 90 de la mà de les mestres d'Educació Física.

Finalment, dimecres 20 de juny es va celebrar la festa de graduació de l'alumnat de 4t d'ESO (82 alumnes) i de 2n de Batxillerat (39 alumnes) de l'Institut El Morell, que també es va fer al Teatre-auditori del Centre Cultural. L'acte va consistir en un discurs per part del director, Jaume Ramon, actuacions musicals per part de l'alumnat, una projecció de fotografies de les diferents activitats que es realitzen al centre, així com una reflexió per part dels estudiants de la seva trajectòria al llarg d'aquests anys i un discurs de comiat del president de l'AMPA, Eloi Bachs. Finalment, es va fer un agraïment i un lliurament d'obsequis als tutors i al professor d'història i exdirector Tomàs Biosca, amb motiu de la seva jubilació. En acabar, l'AMPA va oferir un pica-pica al pati de l'institut.

Un cop fetes totes les celebracions, des de l'Ajuntament del Morell només ens queda desitjar un molt bon estiu a tots els infants i joves i a les seves famílies. Les classes es reprendran al mes de setembre.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760