Els escacs tindran el seu espai dins de la Festa Major d'Estiu

  • El torneig serà el 28 de juliol i està obert a totes les edats i nivells.
  • Les inscripcions es poden fer al Centre de Serveis per a la Gent Gran.

Des de fa tres anys, per les Festes Majors s’organitzen tornejos d'escacs. Així, aquesta pròxima Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén no serà una excepció i, qui ho desitgi, podrà participar en el torneig que s’està preparant. La cita serà dissabte 28 de juliol a les 17 hores, amb un torneig a l’aire lliure, a la Rambla Joan Maragall, que està obert a totes les edats i a tots els nivells. Hi haurà copes, medalles i premis per als participants.

Les places són limitades, i les inscripcions es poden formalitzar a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o, directament, al Centre de Serveis per a la Gent Gran.

De fet, també des de fa tres anys el Centre de Serveis per a la Gent Gran acull, els dissabtes d’octubre a maig de 17 a 18.30 hores, el taller d’escacs. Una activitat que es porta a terme gràcies a la voluntat de diferents persones per a ensenyar aquest joc a tothom que en vulgui aprendre, sense importar l'edat. De fet, els que ja en saben també estan convidats a assistir-hi, per poder practicar amb aquells que comencen a descobrir els secrets d'aquest joc.

Per a acabar el taller d’aquest any, el passat 2 de juny es va participar en el 7è Campionat d’Escacs Júnior que va organitzar el Club d’Escacs Torredembarra. Els nois i noies que hi van participar van quedar en molt bones posicions, la qual cosa demostra que el seu nivell ha anat pujant de forma espectacular.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760