Petits i joves comparteixen experiències amb els avis del Centre de Dia per a la Gent Gran

  • Alumnes de l’institut han passat quatre tardes fent tallers amb la gent gran.
  • Els nens i nenes de la llar d’infants han implicat els avis en diferents activitats que han realitzat al llarg del curs.

El Centre de Dia per a la Gent Gran, l’Institut del Morell i la Llar d’Infants municipal han gaudit aquest curs de l’experiència de compartir moments molt importants i especials entre la gent gran, els joves i els més petits. Una iniciativa que ha unit persones de 0 a 100 anys i que, sense cap mena de dubte, ha aportat valors positius a tots els participants.

Conversant i realitzant diferents tallers amb els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut, es va establir un vincle compromès, amb un alt grau d’implicació i d’empatia per part de les i els joves, que van passar quatre tardes amb la nostra gent gran. Des del centre, encoratgen aquests nois i noies a seguir amb l’esperit que van deixar en aquest espai i que van rebre les persones grans que hi acudeixen: alegria, il·lusió, responsabilitat, respecte, implicació i amor.

A més, la gent gran del Centre de Dia ha aportat la seva experiència i les seves habilitats en diferents activitats que organitza la Llar d’Infants, com per exemple la realització de les disfresses de Carnestoltes o del mural per a la festa de final de curs... “Les visites que ens fan els infants de la Llar, per a portar-nos la tasca que s’ha de realitzar, omplen el centre de rialles, corredisses i una gran tendresa que queda reflectida en les cares de tothom que participa d’aquests moments”, asseguren des del centre.

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760