El CD Morell ret homenatge a Joan Besora amb un torneig de futbol 7

  • La competició reunirà un bon nombre de jugadors cadets i juvenils del territori.
  • Els darrers partits del memorial es jugaran en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

Al nostre municipi, Besora és un cognom que va molt lligat al futbol. De fet, diverses generacions han mantingut una vinculació molt important amb aquest esport, i és per això que des del CD Morell han decidit retre homenatge a Joan Besora amb un torneig de futbol 7.

Una competició que s'organitza per primera vegada i per a la qual fan falta setze equips, tal com explica Francis Palma, coordinador del club. "Hem optat perquè juguin joves de categoria cadet i juvenil, d'entre 14 i 18 anys, perquè no hi ha gaires tornejos dirigits a jugadors d'aquesta edat", exposa. A més, "és una categoria que només al Morell ja ens garanteix uns quants equips", apunta, i ja s'hi han afegit jugadors de Sant Salvador, Constantí o Els Pallaresos.

Fins ara, ja han formalitzat la inscripció una desena d'equips, però en farien falta alguns més, fins a sumar un total de setze, per tal que el torneig es pugui desenvolupar amb normalitat. Malgrat això, si finalment no s'hi arriba el que faran és modificar el calendari i adaptar-lo al nombre d'equips que hi hagi, mantenint els últims partits en el marc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

Per inscriure's, només cal buscar un equip, posar-se en contacte amb el club i pagar 65 euros. El límit per inscriure's és aquest divendres, 13 de juliol, el dia en què l'organització ha convocat una reunió informativa dirigida a tots els participants, a les 20.30 hores, per a donar-los tots els detalls del memorial.

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760