Els establiments morellencs serveixen prop de 14.000 tapes en el marc de l’Apatapa

  • La 4a edició d’aquesta iniciativa gastronòmica ha estat la més exitosa de totes.
  • Les votacions per triar la millor tapa salada i dolça estan obertes fins al 27 de juliol.

Èxit absolut per a la quarta edició de l’Apatapa, la ruta de tapes del Morell. Entre el 12 i el 15 de juliol, tretze establiments del nostre municipi han servit un total de prop de 14.000 tapes. D’aquesta manera, es posa de manifest que “és l’edició que ha registrat una participació més alta, superant totes les expectatives”, tal com ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Susanna Ferré. En aquest sentit, també ha explicat que “els establiments participants estan més que satisfets amb la resposta obtinguda” i que, tot plegat, “demostra que aquesta iniciativa gastronòmica està consolidada i aconsegueix cridar l’atenció no només dels morellencs, sinó de molts visitants de fora”.

Durant quatre dies, bars, restaurants i fleques han ofert les seves receptes a un preu de 2,5 euros amb consumició inclosa. A més, entre les propostes que s’han pogut degustar hi ha opcions dolces i saladessense gluten i, fins i tot, vegetarianes. D'aquesta manera, tots els paladars han tingut el seu espai en aquesta ruta de tapes que es distingeix per les creacions originals i de qualitat.

Cal recordar que continuen obertes les votacions per triar la millor tapa salada i dolça. Tots aquells que hagin aconseguit omplir la butlleta del llibret de l'Apatapa amb el segell d'un mínim de sis establiments, podran fer efectiu el seu vot abans del 27 de juliol, a qualsevol dels establiments participants i també a l'Ajuntament del Morell (de dilluns a divendres de 10 a 14 h), al pavelló municipal (de dilluns a dissabte de 9 a 21 h) i al Punt d'Informació Juvenil (de dilluns a divendres de 17 a 20 h).

Entre tots els participants a la votació es realitzarà un sorteig amb premis tan atractius com un cap de setmana a la Vall d'Aran per a dues persones, i 200 i 150 euros a consumir en qualsevol dels establiments participants en l'Apatapa 2018. La millor tapa salada i dolça s'emportaran 300 euros cadascuna i un diploma acreditatiu.

   

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760