Com t'afecta la Festa Major?

  • La celebració de diversos actes comporta afectacions de trànsit que cal tenir en compte.
  • Et donem alguns consells per gaudir de la festa al màxim.

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén comença a caminar aquest divendres, i ho farà durant deu dies amb un programa farcit d'actes per a tots els gustos i totes les edats.

Des de l'Ajuntament del Morell, i en concret des de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, volem que tots els morellencs i morellenques pugueu viure les festes al màxim, de forma còmoda i segura. És per això que us detallem les afectacions de trànsit que hi haurà aquest cap de setmana pels actes de la Festa Major.

Dissabte 21 de juliol a la tarda tindrà lloc el Ball de Sant Miquel infantil. Amb motiu del correfoc, quedarà completament prohibit aparcar en els carrers següents a partir de les 6 de la tarda i fins a les 10 de la nit: Plaça Era del Castell, Carrer Sant Plàcid, Carrer Sant Isidre i Rambla Maragall. També dissabte, i pel concert de Pastorets Rock, no es podrà aparcar a la Plaça de l'Església i a la Plaça de la Font des de les 9 del matí i fins a les 2 de la matinada del diumenge 22 de juliol.

Ja de cara a diumenge 22 de juliol, es realitzarà la 13a Baixada d'Andròmines. Per aquest motiu, quedarà completament prohibit aparcar a la Plaça de l'Església i a la Plaça de la Font des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda. Així mateix, i a causa de la 13a Trobada de Puntaires, es prohibeix aparcar al primer tram de la Rambla Joan Maragall des de les 9 del matí i fins a les 3 de la tarda. La via, a més, romandrà tancada a la circulació.

Consells per viure la festa en pau

Al programa ja hi heu pogut veure els consells que donem, des de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, per tal de viure una festa en pau. La clau, com sempre, és el respecte.

Amb moderació. Els dies de Festa Major són dies d’excessos. Reduir els riscos en el consum d’alcohol i altres substàncies són la clau per tenir la festa en pau. Si beveu, feu-ho amb moderació.

Només un Sí és un Sí. Totes les persones tenim dret a gaudir de les festes populars sense sentir-nos assetjades, violentades o agredides. Cal respectar les decisions de cada persona, prevenir els comportaments abusius, discriminatoris, tocaments i comentaris ofensius o degradants. Són formes de violència, tinguem-ho en compte, i si cal truca al 112.

Més reutilitzable. Des de fa molts anys, durant els dies de Festa Major es poden adquirir els gots reutilitzables. El seu ús ens ajuda a mantenir el poble més net. Així mateix, col·labora i llança les deixalles al contenidor corresponent.

Sense olors. Utilitzem els WC habilitats per aquestes festes.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760