Afectacions de trànsit de la Festa Major i consells per als actes amb foc

  • La celebració d’alguns dels actes d’aquest segon cap de setmana de festes comporta talls de carrers o prohibicions d’estacionament que cal tenir en compte.
  • Segueix uns senzills consells per a poder gaudir amb seguretat dels actes amb foc de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén continua, i aquest cap de setmana arriben els plats forts del programa.

És per això que, des de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament del Morell, volem recordar a tots els morellencs i morellenques que, per poder viure les festes al màxim, de forma còmoda i segura, cal seguir algunes indicacions de talls de carrers i prohibicions d’estacionament perquè determinats actes es puguin desenvolupar amb normalitat.

La Plaça de la Font quedarà tallada a la circulació i no s’hi podrà aparcar a causa de diferents actes: dijous 26 pels Balls Folk, dissabte 27 per la Zeuzera Pyrina Refrescant, i diumenge 28 pel Seguici Cerimonial.

Passa el mateix a la Rambla, que també acull diferents activitats i on tampoc es podrà circular ni aparcar coincidint amb aquests actes: divendres 27 el Sopar Popular; dissabte 28 la Vermutada de clàssics, les Sardanes i l’actuació de l’Orquestra Tangara; i diumenge 29 la Cursa Ciclista i el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Consells per als espectacles amb foc

Així mateix, diumenge 29 de juliol amb motiu del Seguici Cerimonial, els veïns de la Plaça de l’Església, el carrer Sant Martí, el carrer les Creus, la travessera de l’Espanada, el carrer Sant Antoni, el carrer Molí, el carrer de Mestres, el carrer Parateta i la Plaça de la Font han de tenir seguir les indicacions següents, específiques per a actes on hi ha espectacles amb foc.

El mateix passa dilluns 30 de juliol amb el Ball de Sant Miquel i el posterior correfoc, amb els veïns de la Plaça Era del Castell, el carrer Sant Plàcid, el carrer Sant Isidre, el carrer Molí, el carrer de Mestres, el carrer Parateta, el carrer la Muralla, la plaça Era del Castell i la cruïlla de la Rambla Pau Casals i Maragall.

  • Per als participants: porteu roba ignífuga o de cotó de màniga llarga. Protegiu els ulls i l’oïda. Porteu el cap tapat amb barrets de palla o mocadors de cotó. Seguiu les indicacions dels organitzadors i del servei d’ordre.
  • Per als veïns: retireu tots els vehicles del recorregut i zones limítrofes. Mantingueu portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits, tendals recollits i protegits, no tingueu roba estesa o elements similars. Mantingueu el recorregut lliure d’obstacles.
  • Per als espectadors: mantingueu una distància prudencial amb els elements de foc. Col·loqueu-vos en zones obertes on sigui més fàcil moure’s. No encengueu foc ni fumeu a prop de les bosses o dels contenidors de material pirotècnic. Seguiu les indicacions dels organitzadors i del servei d’ordre.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760