Els Casals i Campus omplen l’estiu d’activitat!

  • L’Ajuntament ha organitzat el Casal d’Estiu per a infants i l’Espai Jove per als més grans
  • Els clubs esportius morellencs han organitzat estades per a tots els gustos.

Els petits i joves del Morell han gaudit d’un estiu per emmarcar gràcies a les activitats que han pogut realitzar als diferents campus que s’han organitzat al nostre municipi. Així, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament va preparar una nova edició del Casal d'Estiu, al qual han participat un centenar d’infants d’entre 3 i 12 anys, amb un equip liderat per dues directores, sis monitores i dues practicants.

   

Amb les activitats preparades, han fet la volta al món al llarg de tot l’estiu, de forma que han après com saluden, com es vesteixen i els jocs tradicionals de països com l’Índia, la Xina, Egipte o Sud- Àfrica. A més, han compartit moments molt especials a les classes de psicomotricitat de petits, les sortides en bicicleta de mitjans i grans, i les sortides conjuntes que han fet al Diverty Park, el Corral del Neri, el circ o el Club de Vela. Així mateix, durant la Festa Major, van gaudir del tobogan aquàtic i es van convertir en experts del folklore morellenc gràcies a l’Embruix.

   

Així mateix, durant les tardes del mes de juliol, un grup de joves d’entre 12 i 16 anys van poder gaudir de l’Espai Jove d’Estiu amb jocs, sortides, piscina...

Campus esportius de bàsquet, futbol i futbol sala

Els clubs esportius del nostre poble tampoc s’han aturat amb l’arribada de les vacances i han ofert multitud de propostes. D’una banda, el CB Morell es va emportar més de seixanta nens i joves a Santa Maria del Colell, de l’1 al 7 de juliol, amb l’objectiu de practicar el bàsquet però també amb temps per a l’oci: amb piscina, tennis taula, karaoke, quads, BTT, rocòdrom, jocs de nit... Del 9 al 27 de juliol, 140 inscrits van realitzar el campus tradicional al Morell i, per rematar l’estiu, del 27 d’agost al 7 de setembre, l’Aftersummer Campus.

   

D’altra banda, el CD Morell va comptar amb una seixantena de participants a les quatre setmanes de campus de tecnificació que van tenir lloc entre el 25 de juny i el 20 de juliol, amb un programa multiesportiu amb el futbol com a eix central.

   

I, finalment, el CFS El Morell es va estrenar aquest estiu amb el seu primer campus, al qual van assistir una cinquantena de nens que van poder gaudir d’activitats de tecnificació de futbol sala, a més de piscina i jocs d’estiu.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760