Comença el curs al Centre Cultural del Morell

  • Entre els mesos d’octubre i novembre, el Centre Cultural acollirà 7 cursos de diferents temàtiques.
  • Les inscripcions, amb matrícula gratuïta, s’han de realitzar, com a màxim, una setmana abans de l’inici de l’activitat.

CONSULTA TOTS ELS DETALLS AL TRÍPTIC DELS CURSOS

Amb l’inici del curs escolar, arrenca també l’activitat formativa del Centre Cultural del nostre municipi, amb una oferta de 7 cursos de temàtiques ben diferents entre els mesos d’octubre i novembre.

El primer que començarà, a partir del 2 d’octubre i fins al 29 de novembre, serà el de restauració de mobles, a càrrec de Jordi Amenós. Es tracta d’un dels cursos que tenen més èxit, i que fa més temps que s’imparteix. Tindrà lloc els dimarts i dijous de 20 a 22 hores i el preu és de 60 €, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumne.

Del 16 d’octubre al 13 de novembre, Dolors Tarzán oferirà un taller gratuït d’scrap per confeccionar àlbums de fotografies. Una forma original i molt personal de conservar els records. Serà els dimarts de 19 a 21 hores. A més, els dies 20 i 27 de novembre i també de 19 a 21 hores, la mateixa professora farà un altre taller gratuït d’scrap per realitzar targetes i sobres de Nadal.

Olivia Garzón s’encarregarà de dos cursos de costura. El primer, els dies 19 i 26 d’octubre i de 18 a 21 hores, servirà per aprendre a confeccionar les teves pròpies samarretes. El segon, que tindrà lloc els divendres de 18 a 21 hores del 16 al 30 de novembre, serà una formació sobre patronatge exprés, per aprendre a llegir un patró i acabar amb el tall i la confecció. Tots dos tenen un cost de 38 €, i com en el cas del curs de restauració de mobles, el material va a càrrec de l’alumne.

Finalment, des de l’Aula es posen en marxa cursos de llengües. D’una banda, s’ofereixen cursos de preparació per a les proves de la Conselleria de Política Lingüística de la Generalitat dels diferents nivells de català. Així, de l’1 d’octubre al 29 de novembre, els dimarts i dijous de 20 a 21.30 hores es farà el de nivell B, els dilluns i dimecres a la mateixa hora, el nivell C, mentre que l’horari del nivell D encara s’ha de concretar. El cost és de 60 €, un preu que inclou el material didàctic. I d’altra banda, del 8 d’octubre al 28 de novembre, cada dilluns i dimecres de 20 a 21.30 hores, es farà un curs d’introducció a l’anglès. En aquest cas, el preu és de 90 € i també inclou el material didàctic.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedarà anul·lat. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760