Èxit del primer espectacle del Deprop

  • Premium Actors va representar, dissabte, Ales d’Ivori, de Martí Guarch.
  • Pràcticament un centenar de persones van assistir al primer muntatge del cicle de teatre en petit format del Morell.

Unes cent persones no es van voler perdre, aquest dissabte al Teatre Auditori, al primer espectacle del Deprop, el cicle de teatre en petit format del nostre poble. Ales d’Ivori, amb un text de Martí Guarch i a càrrec de Premium Actors d’Alcover, va fer les delícies del públic.

Es tracta d’un espectacle dramàtic amb dosis de música en directe, realitzada per una formació de 5 músics. Pel que fa a la trama, se situa a Arnes, a la Terra Alta, durant la Guerra Civil, amb el drama entre la Marta i la Rosa com a eix central.

   

La Marta és una jove burgesa molt intel·ligent que descobreix aspectes sobre la sexualitat que la societat tendeix a amagar. La Rosa és una noia molt lligada a la seva mare que, a poc a poc, va descobrint el món tot deixant-se endur pels seus sentiments i passions. Sens dubte, són conscients que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat.

La propera cita del Deprop serà aquest dissabte 6 d’octubre a les 18 hores, en què la Companyia Mag Maiky, uns joves força coneguts a la nostra població, oferirà un espectacle de teatre i màgia titulat El Pis. 90 minuts en el transcurs dels quals explicaran les coses tenebroses i paranormals que succeeixen en aquest màgic pis.

Pots consultar tota la programació del Deprop en aquest enllaç.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760