11a edició de l’intercanvi lingüístic i cultural entre l'Institut El Morell i el Sint Maartens College de Voorburg

  • 24 alumnes i 2 professors holandesos han conviscut durant una setmana amb els joves de l’Institut El Morell.
  • A més de treballar en diferents projectes, també hi ha hagut temps per a l’oci i les sortides de lleure.

Per onzè any consecutiu, l’Institut El Morell ha participat en el programa d’intercanvi lingüístic i cultural amb el Sint Maartens College de Voorburg (Països Baixos). Diumenge 14 d’octubre es va fer la rebuda al grup, format per 24 alumnes i 2 professors, al Centre Cultural del Morell. Des de llavors, i durant una setmana, els joves holandesos han compartit estudis i llar amb l’alumnat de 1r de Batxillerat del centre morellenc i les famílies que col·laboren en l’acollida.

Dilluns al matí, després d’un petit esmorzar de benvinguda, els diferents grups d’alumnes van començar a treballar en els diferents projectes que van elaborar al llarg de l’intercanvi i que van presentar al públic en l’acte final de cloenda que es va celebrar divendres 19 d’octubre al casal Cultural de La Pobla de Mafumet. Dissabte, els nois i noies van agafar l’avió de tornada al seu país.

                       

A més de preparar diversos treballs, els joves també van tenir temps per a altres tipus d’activitats, com una jornada esportiva a les instal·lacions del poliesportiu del nostre poble, o sortides de lleure a Barcelona i Tarragona.

Aquesta activitat, que permet una immersió lingüística de 24 hores a l’anglès i que és molt positiva per a tots els alumnes, és una iniciativa europea que també inclou d'altres països com Àustria i Polònia. La tercera setmana de març, els estudiants de l’Institut El Morell viatjaran fins a Voorburg per a realitzar la segona part de l'intercanvi.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760