El Morell viu unes festes de Sant Martí multitudinàries

  • Morellencs i morellenques han sortit al carrer per viure al màxim els dies de la Festa Major d’hivern.
  • El Concert Jove, l’Orquestra Maravella, la proposta teatral de Bruno Oro i els actes de carrer han estat els que han registrat una participació més alta.

Quan encara no han passat ni 24 hores des del final de la Festa Major de Sant Martí del Morell, la nostra Festa Major d’hivern, ja podem dir que han estat uns dies en què “tots els veïns i veïnes del poble s’han abocat al carrer i no s’han perdut ni un dels actes del programa”. Així ho destaca la regidora de Cultura, Festes i Joventut, Judit Fernández, que afegeix que “han estat unes festes multitudinàries”, amb una trentena d’activitats dirigides a tota mena de públic.

Entre aquelles propostes que han reunit més públic hi ha el Concert Jove de divendres a la nit. Tal com apunta Fernández, “el fet que La Pegatina fes al Morell l’últim concert a Catalunya de la seva gira, unit a la popularitat de Doctor Prats” va fer que l’actuació fos tot un èxit, amb 1.400 assistents que van gaudir també de la música de Dj Sendo. I encara en l’apartat musical, l’orquestra Maravella va registrar una bona afluència tant en el concert de tarda com en el ball de Festa Major.

   

Així mateix, els actes de carrer, com la cercavila o el seguici, van fer les delícies dels més petits, que van seguir capgrossos i gegants per tota la vila. I dissabte al matí, les famílies van passar una molt bona estona amb la companyia Circ Pistolet i l’espectacle “En companyia”, amb pallassos i números acrobàtics de trapezi i teles.

   

   

El Ball de Diables va tenir també el seu espai amb una carretillada i la presentació dels seus nous vestits, així com de la nova junta de l’Associació Cultural Embruix. Mentre que diumenge els protagonistes van ser els Martins i les Martines del poble, amb l’ofici i la recepció, “un dels actes que més il·lusió em fa com a regidora”, incideix Fernández.

   


El punt final a aquests dies tan especials el va posar el Divertiland, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals que van convertir el matí de dilluns en una festa pels morellencs i morellenques més petits. I per als més grans, Bruno Oro va ser l’encarregat de tancar les festes i de fer emocionar tothom amb l’obra de teatre “Immortal”, que va omplir el Teatre-Auditori.

Finalment, la regidora de Cultura, Festes i Joventut, Judit Fernández, vol posar de manifest la gran implicació que les entitats locals posen en aquestes festes. “Sense elles, molts dels actes no serien possibles!”, assegura. Així mateix, es mostra “molt agraïda amb l’alta participació de la gent del poble, que fa que aquests dies siguin extraordinaris”.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760