Vols visitar les bodegues de Vermut Yzaguirre?

  • L’Ajuntament del Morell i Vermut Yzaguirre organitzen dues visites a les instal·lacions de l’empresa morellenca per dijous 29 de novembre.
  • Les places són limitades i cal inscriure’s al Centre Cultural abans de dimecres 28 de novembre.

T’agradaria conèixer per dins les bodegues de Vermut Yzaguirre? Essent una empresa morellenca, hi ha molts veïns i veïnes del nostre municipi que no l’han visitat mai. És per aquest motiu que la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la complicitat de la reconeguda companyia de vermut, ha organitzat dues visites a les instal·lacions per al dijous 29 de novembre. Es tracta d’una proposta per tal de visitar les bodegues, conèixer com s’elabora el vermut i, finalment, realitzar un tast d’aquest producte tan nostrat.

Hi haurà un grup que farà la visita al matí, a les 11.30 hores, i un altre que la farà a la tarda, a les 17 hores. Les places són limitades a 20 persones per grup, i per poder-hi assistir caldrà inscriure’s a les oficines del Centre Cultural abans de dimecres dia 28. Ho podeu fer de manera presencial, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, o bé per telèfon al 977 84 21 76.

 

Vermut Yzaguirre

Les Bodegues Yzaguirre, instal·lades al Morell, són fruit de l’experiència centenària d’uns cellers que, des de 1884, es dediquen a la producció de vermut. Durant tots aquests anys han elaborat aquest producte seguint els mètodes tradicionals i unes fórmules ben guardades, secret de les seves aromes i sabors exclusius. Tot un procés artesà que els posiciona entre els millors vermuts. De fet, la marca Yzaguirre es pot trobar arreu del món, en una quarantena de països d’Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760