Torna el Casal de Nadal de l’escola!

  • L’AMPA de l’escola Ventura Gassol organitza la segona edició d’aquesta iniciativa.
  • El casal va dirigit a infants des de P3 fins a 6è, i cal inscriure-s’hi abans del 14 de desembre.

Les vacances escolars del mes de desembre i gener es converteixen en un maldecap per a molts pares i mares, que si no poden fer vacances, han de fer mans i mànigues per trobar algú que es faci càrrec dels més petits. És per això que des de l’AMPA de l’escola Ventura Gassol organitzen la segona edició del Casal de Nadal.

Es tracta d’una iniciativa a càrrec de Cap i cua Serveis educatius, que planteja una proposta de vacances per als més menuts que, a més de representar un suport per a les famílies, suposa una eina pedagògica, lúdica i cultural per a treballar una sèrie de valors transversals.

Una de les noves característiques d’aquest any serà que, pel grup de grans, la major part del matí estarà enfocada a jocs molt més dinàmics i moguts, com ara gimcanes, jocs de pistes, enigmes... Els participants es convertiran en uns intrèpids actors que prepararan l’obra que representaran davant dels més petits.

El casal va dirigit a infants des de P3 fins a 6è de primària, i s’ofereix per als dies 24, 27, 28 i 31 de desembre, i 2, 3 i 4 de gener. L’horari serà de 8 a 15 hores, on s’inclou una hora d’acollida de 8 a 9 hores, i menjador de carmanyola de 13 a 15 hores.

Els interessats poden acudir a la reunió informativa que tindrà lloc dijous 29 de novembre a les 16.45 hores a la biblioteca. Les inscripcions s’han de realitzar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 14 de desembre.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760