Yzaguirre obre les portes als veïns del Morell

  • L’Ajuntament organitza dues visites a l’empresa morellenca, per donar-la a conèixer entre els seus habitants.
  • Més d’una quarantena d’assistents descobreixen el procés d’elaboració del vermut i gaudeixen d’un tast d’aquest producte tan nostre.

Una quarantena de veïns del Morell han visitat les bodegues Yzaguirre i han pogut conèixer de primera mà quina és l’elaboració del vermut, el producte estrella de la companyia morellenca.

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament del Morell, que “s’emmarca en un pla del consistori per fer difusió d’empreses de casa nostra amb projecció nacional i/o internacional”, indica Eloi Calbet, regidor de Comunicació. “Vist l’èxit d’aquesta visita, prepararem més propostes similars de cara a l’any que ve”, assegura.

   

   

L’activitat, totalment gratuïta, va tenir lloc el passat dijous 29 de novembre en dos torns, un de matí i un altre de tarda. L’encarregat de guiar la visita va ser un treballador jubilat de l’empresa, que va donar als assistents totes les explicacions sobre la producció del vermut, així com del seu origen i la seva història.

   

   

Entre altres qüestions, doncs, els morellencs van poder veure tot el procés, des de l’arribada del vi a les instal·lacions fins a l’embotellament i empaquetat de les ampolles, així com altres detalls com algunes de les herbes que s’utilitzen per donar el gust tan característic al vermut (donzell, farigola, camamilla, lliri, escorça de taronja i mandarina...), l’origen del seu nom o els països als quals arriba la seva producció, com ara els Estats Units o el Japó. Finalment, van poder gaudir d’un tast de les diferents varietats de vermut Yzaguirre.

 

Yzaguirre

El celler Bodegues Yzaguirre neix al Morell fruit de l’experiència centenària d’uns cellers que, des de 1884, es dediquen a la producció de vermut. Durant tots aquests anys han elaborat el seu producte seguint els mètodes tradicionals i unes fórmules ben guardades, secret de les seves aromes i sabors exclusius. Al mateix temps, han innovat per no renunciar a la millora de l’alta qualitat de la seva gamma.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760