Pau Ventura guanya la segona edició de #Raconsipaisatges

  • L’Ajuntament del Morell ha triat la fotografia del calendari del municipi pel 2019 a través d’un concurs entre els seus veïns i veïnes.
  • El guanyador ja es va endur també la primera edició del certamen.

El morellenc Pau Ventura, de 21 anys, ha resultat ser el guanyador de la segona edició del concurs fotogràfic #Raconsipaisatges, que la regidoria de Comunicació del consistori municipal va posar en marxa per tal d’il·lustrar el calendari del 2019 del municipi. Un veí que ja va aconseguir la victòria de la primera edició del certamen, fa tot just un any.

Així ho va decidir el 19 de novembre un jurat format, a més de per un tècnic i un responsable de l’Ajuntament, pel fotògraf morellenc Martí Gasull i el fotògraf i vídeorealitzador tarragoní David Oliete, els quals han valorat de la fotografia guanyadora l’originalitat del punt de vista, a més de la composició i els colors.

El lliurament del premi s’ha dut a terme aquest divendres 7 de desembre, en què el guanyador ha rebut, per part de la regidoria de Comunicació, un disc dur extern.

Eloi Calbet, regidor de Comunicació, reivindica aquesta iniciativa com una manera de “fomentar la participació ciutadana”, amb la voluntat que els morellencs capturin de forma singular, creativa, però també concisa, un espai característic del nostre municipi o, simplement, una visió particular del Morell. “Un fet que, per segon any consecutiu, s’ha aconseguit amb escreix”, destaca.

Així, de tots els participants ha estat complicat triar només una sola imatge, “per l’originalitat, la qualitat i creativitat de les fotografies presentades”, incideix. En aquest sentit, l’Ajuntament agraeix la bona resposta de tots els participants i ja pensa en una nova edició del concurs #Raconsipaisatges de cara a l’any vinent.

Si voleu saber més sobre el treball fotogràfic d'en Pau Ventura, podeu seguir-lo al seu perfil d'Instagram. Moltes felicitats Pau!

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760