L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell es presenta en societat

  • L’entitat edita una Guia comercial i de serveis del municipi.
  • Entre els seus objectius hi ha la promoció dels establiments i les empreses morellenques i el suport al comerç de km 0.

CONSULTA LA GUIA COMERCIAL I DE SERVEIS DEL MORELL

Quan som pràcticament a les portes d’un nou any, al Morell veu la llum una nova entitat. Es tracta de l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, hereva de l’Agrupació de Comerciants i Professionals del Morell. Tot i que es va fundar l’abril de 2017 no ha estat fins ara que s’ha presentat en societat, amb un gran projecte: l’edició i publicació de la Guia comercial i de serveis del nostre municipi. Un naixement i un nou catàleg que van acompanyats de l’etiqueta #aPropTeu, que ajudarà a dinamitzar i fer encara més difusió de tot plegat.

Val a dir que l’associació ja té gairebé 75 associats, la qual cosa suposa “un 80% dels comerços i empreses del Morell”, destaca el seu president, Josep Guillemat. Així mateix, tenen molt marcats els seus principals objectius: la promoció dels establiments i les empreses del nostre poble; el suport al comerç de km 0; l’impuls per a tenir un poble viu, cohesionat i amb un teixit associatiu fort, i aconseguir que tots habitants del municipi se sentin orgullosos del Morell.

La junta de l’entitat la formen cinc associats que no cobren res per realitzar aquesta tasca. Josep Guillemat Valldosera n’és el president; Joan Ferré Jansà, el secretari; Montserrat Boronat Domènec, la tresorera; i els vocals són Pere Joan Granell Ramon i Andrés Nadal Alcántara.

Des de l’Ajuntament del Morell, l’associació rep tot el suport de la regidoria de Promoció Econòmica. En aquest sentit, la regidora Susanna Ferré dona una “importància vital” al nostre comerç, que presenta atributs com ara “la personalització, l’atenció i la proximitat, que són els seus trets diferencials respecte a les alternatives”, remarca. Ferré recorda que “el Morell sempre ha estat un referent comercial dels pobles de l’interior del Camp de Tarragona” i, alhora, lloa la tasca de l’entitat. “Juntament amb les campanyes fetes des del consistori, com l’Apatapa, la Terrafira, la Fira de Nadal o la Festa de l’Oli, el treball de l’associació ens dona encara més empenta i energia per a potenciar els nostres establiments i empreses locals”, conclou.

 

La Guia comercial i de serveis del Morell

La publicació, que aquests dies està arribant a les llars del municipi, “està pensada perquè sigui una eina pràctica de consulta”, assenyala Guillemat. Així, a més dels escrits protocol·laris del president de l’associació i la regidora de Promoció Econòmica, s’hi poden trobar telèfons útils del Morell i poblacions veïnes, el calendari festiu del municipi, rutes a peu o en bicicleta per l’entorn i un apartat de vals de descompte.

El gran gruix, però, és per als establiments i empreses del Morell, que s’han dividit en: Botigues i Comerços, Serveis Professionals, Bars Restaurants i Hotels, i Empreses. De cadascun dels associats hi ha fotos, l’explicació de la seva activitat i els seus punts forts i dades de contacte.

Per ara, se n’ha editat una tirada de 6.000 exemplars que es repartiran al Morell, La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp, Perafort, Puigdelfí i El Rourell. Aviat es podrà consultar també en format digital a l’app de l’Ajuntament del Morell.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760