BUS A BARCELONA EL DIA 11 DE SETEMBRE

'L'Assemblea Territorial del Morell fa saber que ja es poden comprar el tickets dels busos per anar a Barcelona aquest 11 de setembre. Podreu comprar aquests tickets a l'Estanc per 10 euros. També podeu aconseguir la samarreta de la diada a la botiga de Novetats Dolors. Us hi esperem a tots i totes!'

 

PADRÓ 2N TRIMESTRE 2019 D'AIGUA, BROSSA I CLAVAGUERAM

EL SR. ALCALDE FA SABER QUE DEL DIA 1 AL 26 D’AGOST DE 2019, ESTARAN AL COBRAMENT ELS REBUTS D'AIGUA, BROSSA I CLAVEGUERAM CORRESPONENTS AL SEGON TRIMESTRE DE L'ANY 2019; ELS CONTRIBUENTS QUE TENEN FETA LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA PEL PAGAMENT D'AQUESTS REBUTS SE'LS DESCOMPTARAN DELS SEUS COMPTES RESPECTIUS A LA FI DEL TERMINI DE COBRANÇA.

 

PER UNA BONA GESTIÓ RECAPTADORA I EVITAR POSAR RECÀRREC, ES PREGA A TOTS ELS CONTRIBUENTS QUE NO HAN DOMICILIAT EL PAGAMENT DELS SEUS REBUTS, QUE FACIN EFECTIU EL PAGAMENT A TRAVÉS DELS MITJANS INDICATS EN LA NOTIFICACIÓ I EN EL TERMINI ESTABLERT, A PARTIR DEL QUAL JA TINDRAN RECÀRREC.

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT EN EL CICLE D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I BATXILLERAT

L’Ajuntament del Morell comunica a les persones interessades a sol·licitar la subvenció per a l’adquisició de llibres de text de cicle d’educació secundària i batxillerat que properament es publicarà la convocatòria i estarà disponible a la web de l’Ajuntament www.elmorell.cat (pestanya seu electrònica, carpeta subvencions, subvencions, subvenció per a l’adquisició de llibres de text).

També es pot anar demanant informació al telèfon 977841647.

Xarxes Socials

Contacte

 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
 977 84 06 17
 977 84 20 56
 Plaça Era del Castell, 5 El Morell 43760