• El mes d’agost, amb el centre tancat, s’ha pogut renovar la instal·lació.
  • El nou terra és un parquet sintètic, adequat per a l’ús que se n’ha de fer.

Aquest mes d’agost s’han dut a terme els treballs per tal de renovar el parquet de la Llar d’infants El Morell. Es tracta d’una important inversió de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament per tal de substituir el terra d’aquest centre educatiu municipal, que era de fusta i s’havia deteriorat amb els anys, per un parquet sintètic, més resistent i segur, pensat especialment per a la canalla.

És per aquest motiu que la llar ha estat tancada durant aquest mes d’agost, una situació de la qual es va avisar amb antelació les famílies usuàries per tal que els afectés el mínim possible.

Ara, amb l’actuació ja finalitzada, el centre es troba immers en els preparatius per tal de poder iniciar el curs el dilluns 7 de setembre, per atendre els infants més petits del nostre municipi amb tota la seguretat, en el marc de la situació de pandèmia que vivim.