• L’equipament s’instal·larà durant dues setmanes al carrer Montserrat Roig amb el carrer Martí i Pol.
  • El Mercat de Nadal canvia d’ubicació per garantir la distància social i es trobarà al costat de la pista de gel, unificant així les activitats de les festes.

Gairebé a les acaballes d’un any 2020 més que estrany, a causa de les situacions viscudes per la pandèmia de Covid-19, arriben unes dates molt esperades: Nadal! En aquest sentit, la regidoria de Cultura i Festes del nostre Ajuntament s’ha posat les piles, ja que “enguany hi haurà moltes activitats que no podrem celebrar com ens agradaria, però no per això deixarem de viure uns dies màgics, sobretot per a la canalla”, remarca una de les regidores, M. Jesús Valldosera.

Per això “aquest mes de desembre tindrem com a gran novetat una pista de gel, així com un Mercat de Nadal”, detalla l’altra regidora responsable d’aquesta cartera, Mònica Casas. Unes propostes que s’ubicaran al carrer Montserrat Roig amb el carrer Martí i Pol i és que, sobretot en el cas del mercat, un nou emplaçament era l’única forma de poder mantenir la distància social necessària enguany. Així doncs, s’unifiquen les activitats i, al mateix temps, es garanteix que es podran complir totes les mesures contra la Covid-19.

D’aquesta manera, el comerç morellenc podrà oferir els seus productes alhora que la canalla i també els adults gaudeixen d’una activitat tan nadalenca com patinar sobre gel.

A més, seguirà havent-hi molts dels actes tradicionals com el tió, la visita del Patge Reial o la de l’Home dels Nassos i l’arribada dels Reis Mags. Unes activitats que es faran públiques ben aviat, amb la presentació de la programació de Nadal. Tot plegat, amb l’esperança que, malgrat les circumstàncies, les festes siguin igual d’especials que cada any.