• La funció serà dilluns 7 de desembre a les 20 hores.
  • L’obra de teatre es representarà seguint totes les mesures de seguretat indicades en l’àmbit cultural.

La setmana vinent serà una setmana intensa al nostre municipi, culturalment parlant. Així, el Teatre Auditori acollirà fins a tres espectacles, el primer dels quals serà l’estrena de Les qui venen amb mi. Es tracta d’un text de la morellenca Glòria Granell que Tornavís Teatre portarà sobre l’escenari.

La història neix a partir d’un viatge de cooperació que va fer la companyia als campaments de refugiats sahrauís d’Algèria amb el projecte Una Finestra al Món. En aquesta experiència van poder apropar-se a la realitat del poble sahrauí a través d’entrevistes a tres generacions: des de persones que van viure la guerra i l’exili fins a les nascudes als camps.

La protagonista és la Hamada, una jove de 21 anys que vol fer la volta al món, però una caixa plena de gravacions antigues i una nota misteriosa la guiaran als campaments de refugiats sahrauís al desert d’Algèria en un viatge a la recerca dels orígens. Les qui venen amb mi és un reclam de les veus silenciades, dels conflictes oblidats, de tot allò que som, ens pertoca i refusem amb insistència. Una crida a la responsabilitat en defensa de la llibertat i la dignitat.

La funció tindrà lloc dilluns 7 de desembre a les vuit del vespre. Les entrades anticipades costen 3 euros i es poden adquirir trucant al Centre Cultural del Morell, al 977 84 21 76, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, i també online a través de https://elmorell.koobin.cat/. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 5 euros.

 

Mesures sanitàries

L’activitat es realitzarà seguint totes les mesures de seguretat indicades en matèria cultural. Així, es realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar ben posada la mascareta, mantenint la distància de seguretat amb la resta de persones. A més, tant l’entrada com la sortida es farà de forma esglaonada.

Cal recordar que l’aforament del teatre s’ha vist reduït al 50%, de manera que estan disponibles 190 seients en total.