• La regidoria de Cultura i Festes demana responsabilitat a la ciutadania i que tothom compleixi amb les mesures sanitàries adoptades.
  • L’actuació d’El Pot Petit ja ha exhaurit les entrades, i les reserves per a la resta d’actes van a bon ritme.

Pocs dies abans de l’inici de la Festa Major d’estiu, dedicada als patrons Sant Abdó i Sant Senén, ja és gairebé tot a punt per tornar a viure uns dies ben especials i molt esperats al nostre municipi. Una celebració que s’allargarà del 23 de juliol al 3 d’agost tenint ben present que la situació no és l’habitual i que, en aquesta ocasió, cal prendre mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus.

És per això que el programa compleix amb totes les indicacions marcades per les autoritats, i la majoria d’actes es realitzaran en espais amb aforament limitatcontrol d’accés i reserva prèvia d’entrades de forma telefònica. Així mateix, des de la regidoria de Cultura i Festes, les regidores Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas apel·len a “la responsabilitat de tota la ciutadania, que haurà de portar mascareta a tots els actes, mantenir les distàncies de seguretat…”. “Que puguem gaudir de la nostra cultura, malgrat la situació que vivim, és cosa de tots!”, remarquen.

Pel que fa a la programació prevista per a aquests primers dies destaca, per aquest dijous, en què se celebra la diada de Sant Jordi, la presentació del llibre Del procés a la revolta, d’Albert Mercadé, i l’actuació d’Ovidi 25Divendres hi haurà l’espectacle Carman, de la Companyia Javier Ariza, i la música de La Soul MachineDissabte, a més d’un recapte solidari d’aliments organitzat per la Penya Barcelonista del Morell i l’esmorzar popular taurí de l’Associació Taurina del Morell, hi haurà el primer vermut de cistell, amb Reig Bord PD, i concert amb The Zebrass Marching Band. I diumenge, per rematar el cap de setmana, segon vermut de cistell amb Canya d’Or Deluxe i els versots del Ball de Diables Petits del Morell.

Val a dir que hi ha alguns actes, com el concert d’El Pot Petit del dia 30 de juliol, que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides, mentre que les reserves per a la resta d’activitats van a molt bon ritme. Les reserves es poden fer al 977 84 21 76de dilluns a divendres i de 17 a 21 hores.