• El Casal d’Estiu 2022 tindrà lloc del 27 de juny al 2 de setembre.
  • S’hi poden inscriure infants de P3 fins a 6è de primària.

CONSULTA EL DÍPTIC DE PETITS

CONSULTA EL DÍPTIC DE MITJANS I GRANS

S’acosta l’estiu i, amb ell, el Casal d’Estiu 2022 del nostre municipi. Després de dos anys de convivència amb la Covid-19, la regidoria de Benestar social del nostre consistori n’organitza una nova edició, amb total normalitat i amb més ganes que mai.

El Casal d’Estiu 2022 s’iniciarà el 27 de juny i finalitzarà el 2 de setembre. Deu setmanes en què, com és habitual, acollirà infants de P3 fins a 6è de primària.

Al llarg de l’estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé! A més, també hi haurà servei d’acollida matinal de vuit a nou per a aquelles famílies que ho necessitin, i es recupera el servei de menjador de dues a tres de la tarda.

Els preus es mantenen respecte a edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d’acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana. Pel que fa al menjador, val 63,98 euros la quinzena, i el servei de dia esporàdic costa 7,22 euros.

Les inscripcions comencen el pròxim dilluns, 30 de maig i s’allargaran durant tot l’estiu, sempre hi hagi places disponibles.

Per a més informació, podeu contactar amb el Casal d’Estiu de dilluns a divendres de 9 a 12 hores als telèfons  977 84 26 39 i 660 33 60 33, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org.