Serveis i Equipaments

  1. Inici
  2. Ajuntament
  3. Serveis i Equipaments

Pavelló Municipal

Avinguda dels Països Catalans 6

El pavelló municipal d’esports disposa de gimnàs i ofereix també activitats dirigides. A més, compta amb tres pistes de bàsquet, una de futbol sala i tres piscines exteriors. També disposa de pistes de pàdel i de tennis. Així mateix, és la seu de les entitats esportives del nostre municipi.

Telèfon: 977 84 27 00

Correu electrònic: consergeriapavello@morell.altanet.org

Centre Cultural

Carrer de la Coma 2

​El Centre Cultural del Morell va ser construït el 1934. Ubicat al bell mig de la Rambla, és un lloc de pas i de referència associativa, cultural i recreativa per al poble. Tradicionalment en aquest edifici han convergit política, cultura i, també, l’esbarjo de molts morellencs i morellenques.

Les instal·lacions del Centre Cultural també acullen el Teatre Auditori, Ràdio Morell, el Centre obert i la biblioteca municipal.

Telèfon: 977 84 21 76

Correu electrònic: centrecultural@morell.altanet.org

Pàgina web: https://www.facebook.com/ccmorell/

Ràdio Morell

Carrer de la Coma 2

​Ràdio Morell és l’emissora de ràdio municipal del municipi, que diàriament realitza butlletins informatius i, setmanalment, alguns programes de producció pròpia. Es pot escoltar al 98.3 FM, i també a través de la seva pàgina web i de l’app del Morell.

Telèfon: 977 84 27 44

Correu electrònic: info@radiomorell.cat

Pàgina web: https://www.radiomorell.cat/

Biblioteca Municipal

Carrer de la Coma 2

A la Biblioteca Municipal del Morell hi trobareu un espai de lectura, de consulta de llibres i d’accés a Internet. Eventualment s’hi organitzen activitats de caire literari com contacontes i lectures de diferents escriptors i dramaturgs. (Actualment fora de servei. Esperem tornar-la a obrir properament).

Telèfon: 977 84 21 76

Correu electrònic: centrecultural@morell.altanet.org

Centre de Serveis per a la Gent Gran

Rambla Pau Casals 1

​El Centre de Serveis per a la Gent Gran ofereix acolliment i convivència, manutenció i atenció personal a les activitats de la vida diària de la gent gran del Morell. D’entre les activitats i les prestacions assistencials del centre trobem dinamització sociocultural, suport personal, social i familiar, activitats de lleure, higiene personal, fisioteràpia i recuperació dels hàbits d’autonomia. A més, s’ofereixen un seguit de prestacions ocupacionals que van des del servei de bugaderia, podologia i transport per a tots aquells usuaris amb dificultats de desplaçament.

Telèfon: 977 84 16 47

Correu electrònic: centregentgran@morell.altanet.org

Escola de Música

Rambla Joan Maragall 40

L’Escola de Música Municipal El Morell és un centre públic que va néixer el curs 2002-2003 amb el propòsit de ser un espai d’educació musical per a infants, joves i adults. Es pot seguir el pla formatiu o formar part de les agrupacions que s’ofereixen, per edats, i ofereix ensenyament d’instruments clàssics i també tradicionals.

Telèfon: 977 84 21 88

Correu electrònic: escolademusica@morell.altanet.org

Pàgina web: http://www.escolademusicaelmorell.com/

Llar d’Infants Municipal

Plaça de l’Estatut 2

​​La Llar d’infants El Morell és un centre municipal que va començar la seva activitat l’any 2002. Un equipament adreçat a infants de 4 mesos a 3 anys que es caracteritza pels seus espais amplis i oberts. Disposa de materials i espais adaptats a les necessitats d’aprenentatge, cura i higiene dels més petits, a més de servei de menjador.

Telèfon: 977 84 15 10

Correu electrònic: llarinfants@morell.altanet.org

Pàgina web: http://llarinfants.elmorell.cat/

Castell dels Montoliu

Plaça de l’Era del Castell 5

Al Castell dels Montoliu s’hi troben una part dels serveis municipals de l’Ajuntament del Morell, com l’alcaldia, el jutjat de pau o l’arxiu municipal. Està obert de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i també els dimarts a la tarda de 16.30 a 19 hores.

Telèfon: 977 84 06 17

Correu electrònic: ajuntament@elmorell.cat

Ajuntament Vell

Plaça de l’Església

​​A l’Ajuntament Vell s’hi troben una part dels serveis municipals de l’Ajuntament del Morell, com Urbanisme, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o la Guàrdia Municipal. Està obert de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i també els dimarts a la tarda de 17 a 19.30 hores.

Telèfon: 977 84 06 17

Correu electrònic: ajuntament@elmorell.cat

Guàrdia Municipal

Plaça de l’Església

La Guàrdia Municipal és un dels serveis que es troba a l’edifici de l’Ajuntament Vell. El cos s’encarrega de vetllar pel compliment de les lleis i normatives i fa una clara aposta per la mediació a peu de carrer.

Telèfon: 977 94 80 90

Correu electrònic: guardiamunicipal@elmorell.cat

Urbanisme i Serveis Tècnics

Plaça de l’Església

Des d’Urbanisme i els serveis tècnics de l’Ajuntament del Morell es realitzen tasques de planejament i gestió urbanística, projectes i obres, qüestions patrimonials i altres activitats. L’arquitecte és Ramon Gasull, i l’enginyer és David López.

Telèfon: 977 84 06 17

Correu electrònic: ramon.gasull@elmorell.cat / david.lopez@elmorell.cat

Serveis Socials

Plaça de l’Era del Castell 5

Els serveis socials de l’Ajuntament del Morell es presten gràcies a un conveni entre el consistori i el Consell Comarcal del Tarragonès. Un equip de diversos professionals treballa amb persones, famílies i col·lectius que presenten dificultats socials de manera temporal o permanent i els ofereix suport.

Telèfon: 977 84 06 17

Servei d’Ocupació Municipal

Carrer de la Coma 2

Des del Servei d’Ocupació Municipal s’informa, orienta i atén persones en procés de recerca de feina per tal d’oferir alternatives i noves sortides als seus itineraris personals d’inserció. Per gaudir del servei cal ser usuari de la Borsa de Treball Municipal.

Horari: dilluns i dimecres de 10 a 14 hores

Telèfon: 977 84 06 17

Correu electrònic: somunicipal@morell.altanet.org

Sala de Vetlles i Cementiri Municipal

Avinguda de la Granja

La sala de vetlles, en funcionament des de finals de 2015 disposa de dues sales de vetlla totalment equipades a més d’un espai annex multifuncional; un vestíbul/cafeteria; una oficina; dos banys; una zona de treball; a més d’un pati central semi-cobert que fa les funcions de vestíbul previ i on s’hi poden celebrar petits actes a l’aire lliure.

Forma part del recinte funerari del municipi, que es completa amb el cementiri municipal.

Telèfon: 977 84 06 17

Teatre Auditori

Carrer de la Coma, 2

La sala gran de l’edifici del Centre Cultural del Morell té capacitat per a 400 persones, aproximadament, i està dotada d’una grada telescòpica automàtica, la qual converteix l’espai en polivalent. Actualment s’hi realitzen les actuacions incloses a la programació cultural del consistori, a més d’altres actes i esdeveniments.

Correu electrònic: centrecultural@morell.altanet.org

Pàgina web: https://www.facebook.com/ccmorell/

Arxiu Municipal

Plaça de l’Era del Castell 5

L’Arxiu Municipal de l’Ajuntament del Morell és el servei encarregat de gestionar, organitzar, custodiar, fer accessible a la ciutadania i difondre el patrimoni documental del Morell. L’Arxiu conserva la documentació generada per l’Ajuntament i altres fons com el de la Cooperativa Agrícola de Sant Isidre.

Horari: Cita prèvia

Correu electrònic: arxiu@elmorell.cat

Telèfon: 977 84 06 17