• Les diferents entitats esportives es van donar a conèixer amb activitats per a tota la ciutadania.
  • La jornada va acabar amb un sopar amb més de 700 persones assistents.

Dissabte va ser una jornada per emmarcar per a les entitats esportives del nostre municipi, amb una Diada de l’Esport, impulsada des de la regidoria d’Esports, que va registrar una participació altíssima. Així, Hol·la Genís, el CD Morell, el Club Ciclista El Morell, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol, el CFS El Morell, el CB Morell i el Club Taekwondo Morell van programar diverses activitats al llarg del dia.

Així, la zona esportiva va acollir des d’un quadrangular solidari de futbol fins a un circuit BTT, passant per una masterclass de zumba, 3×3 de bàsquet o una ruta en patins, entre altres. Unes propostes “amb moltíssima afluència i que es van desenvolupar en molt bon ambient, es respirava una energia molt positiva”, avança la regidora de l’àrea, Judit Fernández. I és que d’aquesta manera “les entitats van poder mostrar la seva tasca a tothom, es van reunir amb antics membres… va ser molt bonic”, continua.

Ja al vespre, la 8a edició del Sopar de l’Esport va reunir més de 700 persones al recinte annex a les piscines, en una festa de germanor que es va allargar fins a la matinada. Pel que fa als reconeixements, Hol·la Genís va destacar la feina d’una persona que porta vinculada a la seva entitat des del primer dia; el CD Morell va voler reconèixer els valors esportius dels dos equips cadets, que no han guanyat cap partit en tota la temporada i, malgrat això, no han defallit; el Club Taekwondo el Morell va agrair la tasca del seu maestro, que es jubila després de més de trenta anys al municipi; el CB Morell va fer pujar a l’escenari el sènior B femení, que ha pujat de divisió; l’AMPA de l’escola Ventura Gassol, que participava de l’acte per primera vegada, va donar les gràcies a Olga Borràs, professora de dansa; i, finalment, el CFS El Morell va fer un reconeixement a la trajectòria del jugador del sènior masculí Sergi Nadal.

En definitiva, “una diada d’allò més completa, on en total van participar pràcticament un miler de persones durant tot el dia”, indica Fernández, i que “no fa més que enfortir els lligams dins de les mateixes entitats i també amb la ciutadania”. Una iniciativa que, de segur, tindrà continuïtat els pròxims anys.