• El document servirà per regular les relacions entre morellenques i morellencs i el consistori.
  • L’enquesta es pot respondre fins al 31 de juliol.

RESPON L’ENQUESTA

L’Ajuntament del nostre municipi, i en concret la regidoria de Participació Ciutadana, ha considerat oportú allargar el termini per tal que la ciutadania pugui respondre la consulta sobre el Reglament de Participació Ciutadana que s’ha d’elaborar. Una enquesta que, ara, es pot respondre fins al 31 de juliol.

El Reglament de Participació Ciutadana “és un document que ha de servir per regular les relacions entre el veïnat i l’Ajuntament”, explica el regidor de l’àrea i alcalde, Eloi Calbet. I dins del procés de redacció d’aquest reglament s’inclou aquesta consulta ciutadana que ha de permetre conèixer les expectatives i opinió de morellenques i morellencs entorn la participació ciutadana. “Volem saber què en pensa la ciutadania, què creuen que ha de recollir, com s’ha d’articular…”, indica Calbet, “per poder-ho tenir en compte, no només en la redacció del Reglament, sinó també en les accions futures de foment de la participació en el nostre municipi”.

Així, tot i que en un inici el termini acabava el 30 de juny, s’ha ampliat fins al 31 de juliol. Una consulta que es pot respondre a través de la pàgina web participem.elmorell.cat, o clicant en aquest enllaç, i gràcies a la qual tothom podrà aportar, proposar i dir la seva per tal d’acabar d’elaborar el Reglament.

Un cop finalitzada la consulta es farà un debat polític entorn un esborrany del document i els resultats de la consulta a la ciutadania. I, per acabar, hi haurà el retorn dels resultats del procés i del Reglament de Participació Ciutadana.