• El consistori convoca el concurs #Raconsipaisatges per a il·lustrar el calendari de l’any vinent.
  • Els participants poden enviar fins a tres propostes abans del 10 de novembre.

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell engega, per quart any consecutiu, el concurs fotogràfic #Raconsipaisatges per tal de seleccionar una imatge per a il·lustrar el calendari municipal del 2021. L’objectiu és que les morellenques i morellencs surtin al carrer, càmera en mà, i capturin de forma creativa i singular algun espai del nostre municipi.

La fotografia guanyadora serà la imatge del calendari de l’any vinent i, a més, l’autor o autora s’emportarà també una càmera analògica instantània, model Instax SQUARE SQ6, amb un paquet de pel·lícules com a premi, per tal de continuar dedicant temps a la fotografia.

Fotografia guanyadora de la darrera edició del concurs. Autor: Pau Ventura

Per a participar en el concurs cal que les imatges es publiquin a Instagram, amb les etiquetes #Raconsipaisatges i #somdelMorell i, a més, s’enviïn per correu electrònic, fent constar el número de telèfon de l’autor, a l’adreça fotocalendari@elmorell.cat. Els dos procediments són obligatoris per a la correcta participació en el concurs. El termini per participar finalitza el 10 de novembre.

Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. Les imatges hauran de tenir orientació horitzontal (425 mm de base per 288 d’alçada) i una resolució mínima de 72ppp (en cas de ser la fotografia seleccionada s’haurà de facilitar a 300ppp), sense compressió ni marca d’aigua.

El jurat del concurs #Raconsipaisatges estarà format per una persona del municipi vinculada a la fotografia, un tècnic, un responsable de l’Ajuntament i un fotògraf professional de fora del Morell. Finalment, el veredicte del guanyador o guanyadora es farà públic el dia 13 de novembre a través dels canals digitals de l’Ajuntament del Morell.