• Vint persones en total treballaran durant un any, en dos torns de deu persones i sis mesos cadascun.
  • Fan tasques de suport a la regidoria de Serveis del consistori municipal.

El primer pla d’ocupació organitzat directament per l’Ajuntament del nostre municipi ja està oficialment en marxa. Així, aquest dijous al matí els integrants del primer torn ja van rebre la formació en riscos laborals, i a la tarda totes les persones implicades van assistir a la presentació del pla. Un acte que va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Eloi Calbet, i la regidora d’Ocupació i Formació, Mònica Casas, en què se’ls va donar la benvinguda i se’ls va lliurar la roba i els equips de protecció individual necessaris per a fer la seva tasca. Aquest divendres, doncs, han començat a treballar oficialment.

Amb una inversió total de 114.000 euros, un total de vint persones treballaran durant un any donant suport a la regidoria de Serveis del nostre consistori, en dos torns de deu persones i sis mesos cadascun. A cada torn hi haurà un cap de colla i nou peons.

Per l’alcalde, “és un gran pas pel municipi i demostra que des de l’administració ens posem al costat d’aquelles persones que més ho necessiten en moments força complicats”. En la mateixa línia, la regidora d’Ocupació i Formació, indica que “donada la situació que vivim, amb la pandèmia i la crisi econòmica que hi ha, vam considerar que amb aquesta iniciativa podríem ajudar famílies del nostre municipi que es trobaven en situació d’atur”. Així, el principal objectiu és “reinserir-los al món laboral, encara que sigui per un determinat període de temps”.

El regidor de Serveis, Pere Domingo, detalla que el personal contractat “donarà suport en l’àmbit de neteja, arranjament de voreres o jardineria”. Unes tasques de manteniment “molt visibles per a la resta de la ciutadania i que suposaran un reforç molt important per a la brigada municipal”, de la qual és responsable.