• Els treballs s’iniciaran la setmana que ve, i està previst que s’allarguin durant sis mesos.
  • El projecte contempla la renovació de l’enllumenat, la millora de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques.

La setmana que ve començaran les obres de remodelació de la rambla Pau Casals del nostre municipi, de les quals s’encarrega l’empresa GICSA i amb qui s’ha formalitzat el contracte per 410.020,83 euros. Està previst que els treballs s’allarguin durant sis mesos.

Entre altres, en aquest tram superior de la rambla, just davant del Centre de Serveis per a la Gent Gran, es renovarà l’enllumenat públic, es millorarà l’accessibilitat i se suprimiran les barreres arquitectòniques, a més d’adequar tota la xarxa de serveis d’aigua, electricitat i clavegueram. Aquesta actuació obligarà a traslladar el mercat setmanal dels dissabtes als trams ja remodelats de la via.

L’alcalde i regidor d’Urbanisme, Eloi Calbet, manifesta que “amb aquesta intervenció finalitzarà l’adequació de tota la nostra rambla, millorant-la en molts aspectes i dignificant el passeig més important del poble”.

El també regidor d’Urbanisme, Pere Domingo, creu que “s’aconseguirà tenir unificada, en tots els aspectes, una de les artèries del municipi”. Alhora, és conscient que hi haurà diverses afectacions de cara al veïnat, “motiu pel qual vam celebrar una reunió amb el veïnat per tal de poder explicar amb detall com anirà el desenvolupament del projecte”. En aquest sentit, tots dos han remarcat que s’intentarà minimitzar l’impacte de les obres en el dia a dia.

Els treballs estan inclosos en el Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, dins del qual s’ha atorgat una subvenció per import de 362.363,63 € a aquestes obres.