• L’AMPA del centre ofereix el tradicional Casal de dansa del 28 de juny al 6 d’agost.
  • També es farà el Summer Fun, tres setmanes d’activitats en anglès que organitza Kids&Us.

Amb les vacances escolars a punt d’arribar, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del nostre municipi prepara activitats per tal que la canalla disposi d’opcions ben divertides i entretingudes a fer durant l’estiu. Així, amb el suport de la regidoria d’Ensenyament del consistori municipal, ha organitzat el ja tradicional Casal de dansa i també el Summer Fun, amb Kids&Us.

El Casal de dansa tindrà lloc del 28 de juny al 6 d’agost a l’escola Ventura Gassol, i està adreçat a infants de 3 a 14 anys, sense que sigui necessari haver cursat estudis de dansa per apuntar-s’hi. Pel que fa al preu, és de 50 euros per setmana. Per 5 euros més a la setmana s’ofereix servei d’acollida –5 euros per setmana, de 8.30 a 9 h, i 5 euros per setmana, de 13.30 a 14 h–. A aquest import cal afegir-hi 5 euros d’assegurança per infant en cas de no haver-la pagat durant el curs.

Les places són limitades, i el mínim d’inscripcions per setmana ha de ser de 15 persones, per tal de poder dur a terme l’activitat. Així mateix, i tenint en compte la situació excepcional per la Covid-19, el Casal disposarà de totes les mesures de seguretat descrites pels òrgans competents. La inscripció es pot realitzar a través d’aquest enllaç.

I també hi ha el Summer Fun, organitzat des de Kids&Us, una proposta de diversió 100% en anglès. Una iniciativa dirigida a infants d’entre 3 i 12 anys que busca que l’alumnat torni a casa cada dia amb la sensació d’haver viscut una jornada divertida i diferent, sense adonar-se que, alhora, han après anglès.

També es farà a l’escola Ventura Gassol, durant tres setmanes. Del 28 de juny al 2 de juliol, la temàtica serà “secret agents”; del 5 al 9 de juliol, “arabian nights”, i del 6 al 10 de setembre, “highland games”.

Pel que fa als preus, hi ha dues opcions: 140 euros en cas que els infants hi assisteixin els cinc dies de 9 a 17 hores; o bé 110 euros en cas que tres dies facin un horari de 9 a 15 h i dos dies de 9 a 17 h. Per a més informació i inscripcions es pot consultar la web https://www.kidsandussummerfun.com/ca/, escriure a valls@kidsandus.es, o trucar al 647228897.

En definitiva, dues propostes ben atractives per la canalla morellenca que, alhora, aprendrà i passarà un estiu d’allò més divertit!