• “Per sentir-te millor amb tu i amb els altres” és la xerrada que ha preparat la regidoria d’Ocupació i Formació.
  • L’activitat, que és gratuïta, tindrà lloc dimarts 13 d’octubre a les 20 hores i al Teatre Auditori.

La regidoria d’Ocupació i Formació del nostre consistori ha organitzat, per dimarts 13 d’octubre, una xerrada titulada “Per sentir-te millor amb tu i amb els altres”, a càrrec d’Elies Torres Claravalls. L’activitat servirà per presentar diverses eines de creixement personal com ara la kinesiologia, la numerologia, els arbres familiars, la intel·ligència emocional…

Segons Torres, “el concepte de creixement personal és un sinònim de conèixer-se millor” i, per tant, “és l’art d’acceptar-se i també l’art d’acceptar els demés”. Així, a la presentació que farà al nostre municipi exposarà les diferents opcions existents a l’hora de treballar el creixement personal, i se centrarà específicament en el mindfulness.

La regidora d’Ocupació i Formació, Mònica Casas, avança que en funció de la resposta de la ciutadania s’estudiarà “fer un curs de mindfulness al nostre municipi, ja que pensem que pot ser una formació atractiva per a les morellenques i morellencs”.

La xerrada, que és gratuïta, tindrà lloc a les 20 hores i al Teatre Auditori del Morell. Per tal de reservar assistència cal trucar al Centre Cultural, al 977 84 21 76, de 17 a 21 hores.