• La imatge mostra l’escultura que hi ha entrant al nostre municipi des de la carretera de Reus.
  • El consistori ha triat la fotografia del calendari del municipi pel 2021 a través d’un concurs entre els seus veïns i veïnes.

Una imatge de l’escultura que mostra la silueta del nostre poble, i que està situada a l’entrada del municipi per la carretera de Reus, és la fotografia guanyadora del quart concurs #Raconsipaisatges, que la regidoria de Comunicació del consistori municipal va posar en marxa per tal d’il·lustrar el calendari del 2021 del municipi. La seva autora és la morellenca Dolors Gasull, que s’emporta el premi després de tres anys consecutius en què la imatge seleccionada era obra de Pau Ventura.

La decisió la va prendre, el 13 de novembre, un jurat format, a més de per un tècnic i un responsable de l’Ajuntament, pel fotògraf morellenc Martí Gasull i la fotògrafa tarragonina especialitzada en viatges Laia Díaz, els quals han valorat especialment el punt de vista original d’un element identificatiu del nostre poble, sumat a la bona composició i bon ús del processament de colors.

El lliurament del premi es va dur a terme a finals del mes de novembre, i la guanyadora va rebre una càmera analògica instantània, model Instax SQUARE SQ6, amb un paquet de pel·lícules per part de la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell.

Eloi Calbet, alcalde i també regidor de Comunicació, valora molt positivament la participació d’enguany, en què es van rebre gairebé una trentena d’imatges. “És una bona manera de fomentar la participació ciutadana”, assegura, a la vegada que ja pensa en una nova edició del concurs #Raconsipaisatges de cara a l’any vinent.

 

Aconsegueix el calendari municipal

La setmana que ve es procedirà al repartiment dels vals per als calendaris municipals. Es podran recollir exemplars, a les oficines de l’Ajuntament Vell, fins al 29 de gener.