• La regidoria de Promoció econòmica impulsa aquesta activitat, que tindrà lloc al pati del Centre de Dia.
  • Les inscripcions per a les zones de venda es poden efectuar al Centre Cultural abans del 18 de maig.

VEURE FLYER

Després de la bona acollida que va tenir el primer Mercat de segona mà, celebrat el passat mes d’octubre, la regidoria de Promoció econòmica del nostre consistori n’ha organitzat una nova edició per al pròxim diumenge 22 de maig. Una activitat que tindrà lloc al pati del Centre de Dia de 10 a 14 hores.

“La gent ens demanava de repetir, i creiem que ara, amb l’arribada del bon temps, és un moment ideal per a fer-ho”, indica la regidora, Mònica Casas. I és que “iniciatives com aquesta són una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat”, de manera que “s’afavoreix la reutilització i es redueixen els residus”, continua Casas. De fet, el lema és “Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites”.

Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 hores.

Per a inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 18 de maig. Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.