• Tindrà lloc del 28 de juny al 10 de setembre.
  • S’hi poden inscriure infants de P3 fins a 6è de primària.

S’acosta el final de curs i les llargues i esperades vacances d’estiu, i és el moment també de començar a desvetllar com serà el Casal d’Estiu 2021 del nostre municipi. Així, a l’espera de nous protocols o indicacions per part de la Generalitat de Catalunya i el Procicat, la regidoria de Benestar del nostre consistori ja avança algunes de les dades clau d’enguany.

El Casal d’Estiu 2021 s’iniciarà el 28 de juny i finalitzarà el 10 de setembre. Onze setmanes en què, com és habitual, acollirà infants de P3 fins a 6è de primària. Enguany, com ja es va fer l’any passat, hi haurà places limitades per tal de mantenir les mesures de seguretat establertes.

Al llarg de l’estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé! A més, també hi haurà servei d’acollida matinal de dos quarts de nou a nou per a aquelles famílies que ho necessitin.

Els preus es mantenen respecte a edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d’acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana.

Les inscripcions comencen el pròxim dilluns, 24 de maig, i s’allargaran durant tot l’estiu, sempre que les condicions d’aforament i ràtios així ho permetin.

Per a més informació, podeu contactar amb el Casal d’Estiu de dilluns a divendres de 9 a 14 hores als telèfons  977 84 26 39 i 977 84 16 47, o bé escriure un correu electrònic a centreobert@morell.altanet.org.