• Una quarantena d’infants van viatjar fins a Amposta durant una setmana.
  • El club també ha fet el seu tradicional campus, amb cinc setmanes d’activitats entre juliol i agost.

A punt d’acabar les seves activitats d’estiu, el CFS El Morell es mostra molt satisfet de la resposta que han rebut en totes les propostes que han organitzat pel temps de vacances. Així, la setmana que ve, del 23 al 27 d’agost, tindrà lloc l’última setmana del seu campus, que enguany ha arribat a la quarta edició i en el qual han participat una setantena d’infants. En total, cinc setmanes de futbol sala, seguint la dinàmica habitual del club, combinades amb jocs i piscina.

Però la novetat d’enguany han estat les colònies, a les quals es van inscriure una quarantena d’infants. Segons l’entitat, “han anat molt bé i ha estat una molt bona experiència”. Una proposta que es va dur a terme a Amposta Parc durant una setmana del mes de juliol, combinant el futbol sala amb altres esports i una gran varietat d’activitats com bàsquet, voleibol, gimcanes, jocs d’aigua, jocs de nit, videojocs, cinema…

Tot plegat, seguint tots els protocols establerts per tal d’evitar els contagis de la Covid-19.

Actualment ja preparen la nova temporada. Les inscripcions es poden fer a través de la web futbolsalamorell.com, on es poden consultar tots els detalls.